O nama

Za najmlađe i one koji se žele vratiti u djetinjstvo!

Teško je povjerovati da je BOBI nekome nepoznanica. Prepoznatljivo je ime na tržištu koje privlači sve uzraste; prvenstveno djecu, ali i one koji se nakratko žele vratiti u to bezbrižno razdoblje djetinstva.

Priča o poznatom Bobiju kao sinonimu za sve slane grickalice započinje još šezdesetih godina kada Sloboda počinje među prvima u regiji proizvoditi flips proizvode. Linija za proizvodnju ekstrudiranih proizvoda i robna marka BOBI do 2006. bila je u vlasništvu osječke tvornice Karolina koja zatim postaje dio Lorenz Bahlsen Snack World grupe. U svibnju 2014. robnu marku BOBI preuzima BOBI SNACKS d.o.o sa sjedištem u Osijeku. Od tada pa sve do danas, BOBI je stekao simpatije potrošača svih uzrasta.

Duga tradicija i izrazito visoka kvaliteta proizvoda su razlozi zašto BOBI uživa jaku poziciju među konkurentima. BOBI SNACKS d.o.o se vodi time da je briga za potrošača na prvome mjestu te će nastaviti ići u tome smjeru kako bi iznova uveseljavao sve generacije.

Činjenice koje možda niste znali o BOBI-u

  • Prisutni smo na tržištu od davne 1964. godine i prvi smo počeli s proizvodnjom u ovom segmentu.
  • Jedan od glavnih razloga popularnosti BOBI štapića je sigurno u tome da su BOBI štapići bili prvi koju su se počeli proizvoditi na području bivše Jugoslavije.
  • Naša ambalaža privlačila je poglede i daleke 1977. - osvojeno priznanje OSKAR za ambalažu BOBI flips na jesenskom međunarodnom zagrebačkom velesajmu.
  • Bobi je, kroz godine, u mnogim krajevima postao generičko ime za flips.